21.11

Kom nyss hem från tjejkvällen i plushuset, var där en sväng med Emelie & Denise.
Gjorde ett riktigt kap! Imorgon ska jag slänga i färg på Emelie + löshår. kul!

endast 74 kr på lindex!:)


18.06

I lördags så sov Clara över hos oss. vi hade myskväll för hela slanten!:)
Sen igår så sminkade jag henne & fixade håret, efter det åkte vi till deras
mormor och blev bjudna på mat. Smarrigt var de. I fredags var jag ut och
den skönaste och enda bilden blev på Ewe(Y):D Underbar helg!


Sötclara


grytnäskyrkas torn.



19.37

justja! imorgon ska jag och prata med en studievägledare,
sen ringa & söka jobb. Önska mig lycka till!!!

19.34

Idag har underbara bea hjälpt mig att slinga mitt hår. De är lyx när någon håller på med håret, händer inte så ofta. Behövdes verkligen för jag hade dubbla utväxter. Först min naturliga, sen en mörk kant sen slingorna som hade ca 5cm utväxt.., så nu känns de mer som en helhet:)

Har vart på besök hos ewe med, vi skrattade som vanligt:D Pratade massa gamla fula minnen, haha! Och imorgon ska vi ääntligen ut tsm, kul!



 


21.26

Har nästan inga nya kort på mig alls alltså. Emelie lovade att hon skulle skicka några från hennes systemkamera sen iaf, fixade en ny visningsbild endå!

Ska nog snart bli ännu lite ljusarhårigare, men bara lite! Bea är snäll som ska hjälpa mig!:) Har umgåtts med henne och denise hela eftermiddagen, har haft jätte mysigt! Just Nu sitter jag och lyssnar på dubstep och bara kollar runt lite, film&mys snart!

19.03

ny header!! Den gamla hade jag ju haft ett tag, satt och knåpade lite sen tyckte jag att denhär passade rätt så bra till mig.. haha

18.15

love U!

19.36

Åh, jag måste bara visa denhär söta magneten
jag fick av Ewe för någon dag sedan. Så go:)

21.28

låång dag idag! upp kl 6. var i borlänge vid 8 sen var det bara att börja jobba. Skulle aldrig klarat det utan Denise måste jag säga. Tack gumman. Vi bestämde oss för att åka hem efter allt fixande för vi mådde inte nå bra alls. Min halsont har kommit tbx och känner mig helt hängig. Vart iaf lite bättre när jag fick lite mat i magen. Tråkigt att man missade en sån upplevelse dock, kurdiska bröllop får man ju inte va med om varje dag. skulle varit jätte kul men min ork sa ifrån. Massa önskelyckningar till Gamze & Firat iaf.:)


2 st av de andra jag fixade, vart så stressigt så glömde knäppa fler!


14.55

På tisdag & Onsdag ska jag befinna mig i borlänge för att göra fest frisyrer sen på onsdag bröllopsfrisyr+frillor på tärnorna, ska dit tidigt på morgonen, Denise är snäll och ska följa med mig, behöver en extra hand tror jag:) Var där igår och provade lite, kommer bli bra! Snäll som hon är så bjöd hon oss på bröllopet, som ska vara i Falun. ska bli superkul!! Ska försöka ta med kamera och knäppa massa kort!

Test inför imorgon, Gamzes hår är inte att leka med heller
det längsta jag någonsin har jobbat med! men kul är de!


14.15

nu blir det städning. vill få nått annat att tänka på. och så behöver det städas.

12.58

just nu sitter jag och dricker te med honung i. Ska strax till mamma och ringa några samtal, får se om jag ska börja plugga nu eller hur det blir! Ikväll blir det utgång med Emelie & Denise iaf, ska bli kul!



Här är en liten söt lilly, finaste bebis!

12.50

emeiles 18årsdag!







RSS 2.0