23.08

tänkte bara visa en balfrilla jag gjorde på salongen, hon blev nöjd så då blev jag de med!:) Man blir så glad när man får så fina komentarer som "du var jätte duktig", de gör hela min dag:D Varför är man så dålig på att ge snälla komentarer för? Behövs så lite för att bli glad:)



grattis baby!

så fin min lillplutt!:)
 

lite dragen?;)


och söta clara:)

25/5-1/6 portugal


utsikten från våran balkong



hamnen, vi åkte segelbåt & kollade på kusten


helt sjukt, han satt i luften hur längesom helst, minst 20min..



gamla stan i albufeira


dom satt & skulpterade med sand, så jävla duktiga






våran lägenhet. den var stor & jätte mysig!


Tänker absolut åka tillbaka, så fint och mysigt land, alla var supertrevliga också!
En av de bästa veckorna med min älskling!


23:53

Var inne på min bilddagbok innan jag åkte till portugal och kikade lite på mina gamla kort. Hittade denhär på mig och emelie. Båda har svart hår, haha vad tänkte vi med? alla passar inte i sådär mörkt och speciellt inte jag som är så blek! Men nu saknar jag henne så mycket inte setts på jättelänge:( Men på söndag så hämtar jag henne & oscar på arlanda:D hoppas ni har det mys i turkiet!:)


23:46

Igår så var matrix-försäljaren på salongen & pratade produkter, så efteråt fick vi välja en att ta med hem för att prova. Jag valde molding soufflé från biolage. Det är en föningskräm med lite stadga som passar bra till långt hår. Provade den idag, stod och blåste håret upp&ned och vilken volym jag fick:D men måste nog dock använda något mer vårdande också för att få en mjuk känsla. mitt hår är hopplöst... Jag är inte så stort fan av matrix men denhär gillade jag!


RSS 2.0