17 år!

grattis älskling<3

mi love u

haha på tåget till gbg, nån som inte gillar kort va..
Älskar honom sjukt mycket inget kan någonsin ändra på de, <3


26/8

igår kväll kollade vi på män som hatar kvinnor. Bra film men pallar inte att se våldtäktsscener, tål de bara inte blir tjurig sen förstör de hela filmerna.. men bruden i denhär filmen stod verkligen på sig!:) blev att lägga sig tidigt men är helt seg hela jag, hade tänkt gått en runda men har ingen lust i dehär vädret, får bli att städa här hemma ist sen så har jag några klippningar:) och i kväll kommer bea hit, ska sätta i löshår på na, ska bli trevligt var fööörlängesen vi sågs sist:( saknar ju henne, fast glad att hon fått jobb i gävle:)



PUSS!

25/8

sjuuukt seg. Rasmus är i skolan och jag gillar inte att vara själv längre, sällskapssjuk:S tur så har jag sex and the city på, man kan aldrig tröttna:) jaa och jag har börjat spela farmville haha jävla skit, fast de är faktist kul(; jaaaa såvadhänderframtillkl4? ingen aning..




äntligen!

Tänkte lägga in lite kreta bilder nu har ändå inget annat för mig:) , ange ville att jag skulle komma till josse hon har fest men är osminkad och har ont i magen så orkar inte:(





































orkar inte skriva nått spec om bilderna men jag brände mig sista dagen haha, hade
ont i flera dagar efter! men trodde de skulle bli värre, haha.. vill åka i höst igen fan!

Utkast: gillar inte ...

gillar inte alls att äta frulle, inte för tidigt. Men nu när jag har magkatarr känns de bara skönt att få nått i magen, helst när de finns subs hemma :D

neger&president

DEHÄR måste dokumenteras, vi sitter alltid och spelar kort och de blir oftast neger&president, nu i några veckor såhar denise alltid lyckats få vara president, men igår så slog jag henne;D första gången och jag är såååå stolt;D hhhhöööru EMELIE?:D jag och ange vann över denise :D

.. fast efter ett tag så vann hon igen såklart!

pussssss

...

nu känns mitt hår shorty men blir nog att sätta i de snart igen:)



gillar när de är tjockt, men fula utväxt:p


19 aug.

vaknade vid 11.30 av de fina vädret och gick en runda, så skönt förutom att jag fått skavsår av skorna, måste köpa nya gå-skor! kom från stan för ett tag sedan var där med mamma, hon följde mig till arbetsförmedlingen och nu måste jag tydligen börja söka andra jobb som inte har nått med frisör att göra:( men kanske lika bra tills man hittar nått:) vill ju inte gå arbetslös för länge. De skulle jag inte orka med! fick ett par mysbyxor & trosor av mamma från h&m:) sen kom mitt schampo today:D väälbehövligt alså..

PUSS

yes!

Denise & emelie gick nyss från mig, sitter här med färg i håret. emelie hjälpte mig att ta ur mitt löshår sen efter klippte jag mig. skönt som fan ska ni veta:) fast blir att sätta i de senare, måste få låta håret vila lite:) kort känns de nu iaf.. får hoppas på färgen haha men de kan ju inte bli värre än vad det var, orange. haha 5mocha, de sista jag hade hemma.



soffa

vill ha en ny soffa för min är sliten och låter skitmycket när man sätter sig i den..
någon som har 8000 till övers?:)


17/8

om en vecka börjar skolan för alla. Haha stackars lilla rasmus:) fast de är rätt drygt att inte ha något jobb.. Hatar att uppd. när man inte vet vad man ska snacka om, natalie myrdahl.. här är hennes blogg föresten http://myrdahlnatalie.blogg.se/ KIKA DÄR!
sitter och lyssna på en sjuk låt haha cocoa Tea - 18 and over. palla, haha!
osammanhängande onödigt inlägg såå puss....

IKEA

sitter och kollar på ikeas hemsida. Vill dra dit, drygt när man är för fattig men såhär skulle mitt sovrum gärna få se ut om jag hade något! haha:(


snabbare internet!

skaffat snabbare internet orkade inte med mitt mobila, haha!
Så nu har jag telia fiberlan 50-100 Mbit/s..tror de hette så iaf:)
skööööööööönast på länge, nått mindre att bli arg över:)

magkatarr, min värsta fiende:( ska ringa och få tid på sjukhuset behöver bättre magmedicin..

PUSS!

loreal


blir att klicka hem dehär snart från http://www.bangerhead.se/ de hade kampanjpris, båda för 299!
De är de bästa schampot & inpackningen jag provat hitills, förutom revlons inp..

vitt!

nu är mitt kök klart. målat om till vitt! faktist nöjd. fast ska köpa lite andra saker
innan jag är klar:) segfredag.
Sitter duschad och rasmus har inte ens vaknat än, dryg!:p får väll hitta på något annat, finns ju alltid nått att städa... måste ner på stan strax iaf glömde kvar mina saxar när jag provjobbade igår!:) mjaaa.
puss och imorgon blir de kryssning med rasmus mamma&pappa, robert daniela emelie oscar! haha värsta par-resan;)

RSS 2.0