RASMUSKÅLLSAMMELS(L)

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

lite random bilder som jag inte orkat lägga in.

ska lägga in bilder sen också från kreta men inte nu :p



MUMS! haha jordgubbarna blev lite mosade på hemfärden;p



köpte rosett från hm's barnavdelning för någon dag sedan.
jag har sjukt tjocka hårstrån, är inte ens kul!


hittade mitt första 4-klöver förra veckan, haha:D
fick dock ingen bra bild...


innan frida flyttade så hade hon mami jag och emelie myskväll!:)

31juli

shit vad tiden går fort. sista juli redan och idag har jag namnsdag;p haha!
vaknade för en timme sedan av att någon stod och ringde på dörren,. när jag väl fattade så gick jag och öppnade. så stod robert och daniela där :) haha ovanligt att se robert så tidigt :) så skjutsade nyss hem dom och rasmus ligger fortf. och sover:) funderar om jag ska gå ut och gå en sväng nu eller om jag ska börja städa?hmm..

var till blge igår med mami, söthon. är rätt fattig nu så hon shoppade lite åt mig, tycker egentligen inte om att hon ska betala mina saker men snäll som hon är:)

foundation från mus och mascara,loreal. kan inte leva utan den vita;p haha!


randigt oversize linne & volangkjol från hm!:)


+leggins,en tshirt & trosor:)
loveu


BLIRTOKIGPÅMITTSEGAINTERNET!(skrev egentligen kl12 men datorn ville inte)

vändapådygnet.

de är sommar, vända på dygnet hör väll till? såjävla drygt att vakna runt 2 på förmiddagen och känna sig slö & trött. i våras tyckte jag att vakna kl 11 var sent haha, ja nu sitter jag iaf hemma hos rasmus i hans föräldrars vardagsrum med min laptop i knät. dom är ute med husvagnen så vi vaktar huset:) kom nyss hit tog mig en promenad när jag vaknade sen gick jag hem och duschade och plockade undan lite..

ja vad ska man hitta på idag då? pappa kommer hem senare så ska hem till mina föräldrar en sväng iaf:D sen så skulle jag verkligen behöva storstäda. haha, känns förjävligt hemma :p undrar om rasmus hjälper til;)

PUSSKRAM

16juli

satt nyss och tänkte på gesällen, och kom på att min lärare bränt ut skivor med bilderna & sakerna vi gjorde :) men synd nog kom inte alla med, mycket bilder klart de strular:/ men här är några:)


pappa, färg:) :
 


kom igenom med fånvågorna:D!!



ewe, fridam:) :



emelie, långhårs uppsättning:


??

inge kul & skriva när de inte händer något i mitt liv. allt står typ still? ;P haha men ne. kom hem från göteborg i söndags, var där med rasmus & hans familj. riktigt mysigt :) gick på liseberg & på stan, sen hälsade jag & r på rasmus som jag inte sett påsådär ett år, var trevlans:)



ska städa färdigt sen blir de väll att jag och rasmus slår på OZ;) snöat in på de, en gammal fängelse serie. är faktist bra:)

b o r i n g

åååååhhhhhh... sjukt tråkigt, sitter hos rasmus, han jobbar sista dagen idag.. så pissigt tråkigt att sitta själv, frida kommer snart hit & håller mig sällskap ett tag iaf, lillskiten :)

japp.. när man sitter såhär själv och bara har sig själv att snacka med så får man lite av panik ibland, eller aah mår illa och datorn tråkar ut en.. ibland skulle man bara vilja slå någon:) ta ut all aggrivisitet, hahah de skulle va skönt att ha en sånhär boxningssäck hemma man kunde slå på ibland när man vart urtråkad eller förbannad(ist för att bli arg sen typ slå i väggen så man gör illa sig själv haha jag är så känslig för sånt) :)

rasmus tycker jag ska göra nått åt min pms ;( inte roligt.. men när man äter p-piller förvärras de då eller hjälper de? någon som vet?

tvätt!

ville bara säga att jag har en rolig tvätt framför mig....

äckelkällare , usch, spökhus;S haha nojjig som fan.. mjaa, aja.
Jag får klara det själv , övervinna rädsla. de vinnar man bara på i slutet, visst?:)


+ att de har kommit i mer:(

RSS 2.0