28 mars!

imorse drog jag till praktiken och hjälpte till att fixa småstjärnornas hår, de som var i plushuset idag kl 1. nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli att åka till strängnäs dags:D inflyttningsparty hos jossan , de ska bli kul! :D blir en liten roadtrip för mig och bea ;)

PUSSKRAM

i måndags.

jo självklart skulle jag vara duktig och ta tåget i måndags till skolan, men så var de inställt från sala-eskilstuna så då skulle jag tydligen sitta på till sthlm sedan byta tåg därifrån. så jag satt kvar på tåget och gick av, sen kom jag på att när jag skulle komma fram till skolan så skulle jag redan ha slutat och allt skulle vara jätte onödigt.. så jag ringde robert några ggr men inget svar,, hallåå klockan var ju 9 på morgonen ;) haha, jag som tänkte hälsa på sötparet i storstan ;)! så ist gick jag kring lite på stan för mig själv sen tog jag tåget hem, de va fan mysigt!:) köpte iaf 1par skor & 2 par solbrillor. yes måste visa skorna sen när jag orkar:)



godnatt eller nått..

matrixvisning.



de var visning idag i etuna så min klass fick gå gratis för att matrixfrisörerna fick låna våran frisörlokal i skolan. såå, vi fick kolla när de höll på att färga åsånt före . de va helt okej :) jag och bea drog lite tidigare för vi var trötta. kom hem vid 10.

puss


i torsdags.








fotofraf : bea
brud : jag


haha jaa vi brukar ha rätt kul faktist ;)



gustav med bussen var även i skolan idag. köpte en liten rakmaskin, kammar och stora clips :)

baklås.

igår när jag skulle duscha kom rasmus och röck i toadörren precis när jag skulle låsa. självklart knäcktes de till i låset och jag blev inlåst. satt där i en timme och tio min, hahah! jag fick iaf lite gjort därinne , duschade, fila och målade naglarna, färga & noppa ögonbrynen, haah sen kom jag ut :D idag fick jag en ny och den är mkt finare :D

fifan

sitter hemma med rasmus, han kollar på nån sjuk film alså :s fick lov att sätta på mig hörlurarna vid datorn! torterar sig själva alså nakna äckliga tjejer:s

haha vi såg iaf en sjuk pundarfilm i förrgår, haha trodde först de va en komedi ;p


och nyss såg vi blindness nått kommer nå virus och smittar alla så dom blir blindna, sen skickas dom iväg och alla blir sjuka i huvvet. vill inte se nå sånna filmer nåmer, en shopaholics bekännelser någon?

låånghår!

haha glömde skriva lite i dehär inlägget också :p sjuk, aja. men hon som kom och inspirerade oss var asbra:D kul att få lite nytänkande, hon visste verkligen vad hon snacka om.


hennes modeller:

























På eftermiddagen fick vi leka lite själva, dehär fick jag ihop ;) :

















/EE

långhårskurs,

nu ska jag hämta emelie och bea sen ska vi till skolan och ha långhårskurs :)
Em är såklart min modell:)!

15/3

kom hem från etuna för ett tag sedan,
känns skönt att de är över iaf, men de var en värd dag iaf. mycket att ta in
men nu vet man lite mer hur man ska tänka och jobba.

var ner en sväng på stan också hittade finaste skorna! de finare i verkligheten lovar. im inloove


så nu äre 7 v kvar till man kaaanske kan bli en riktig frisör ;)

lilla gesällen!

imorgon har  vi lilla gesällen,. alltså en provomgång före den riktiga. fast våran lärare bedömmer oss! så drar ca 07.00 kommer hem på kvällen nångång.. drygt men de ska bli rätt kul, alla mina modeller ska också med :) ! tack för att ni ställer upp är verkligen tacksam :)


ewe är min fria dammodell.. :)

E & B

jag och bea i skolan i torsdags!







ojoj;)

peace and love ? uppsala reggae festival?

har setat och kolla lite på sidorna, nån av dom måste det bli i år. men måste ju nästan till P&L iaf eftersom atmosphere kommer ;O!!!






Hip-hopduon Atmosphere från Mineapolis består av Slug och Ant, och beskrivs som jäkligt bra indie-hop-hop. Senaste albumet When Life Gives You Lemons You Paint that Shit Gold visar återigen upp att det är en duo som inte faller ner i de traditionella rap-groparna. Här är det raka texter från livet, inget blingbling eller gangster-style, utan laddat med själ.

changeling



jag och rasmus såg denhär filmen med angelina jolie för någon dag sen. sjuk film alså, och den är verklighetsbaserad! handlar om en sjuk snubbe som kidnappar små pojkar sen slår ihäl dom. angelinas son försvinner , poliserna är sjukt fittiga mot henne, se den!!


kan inte sova. kl är 05.00.. kul. rasmus ligger och sover så sött :) ska väll ta och plocka undan lite och försöka bädda sängen;p

smart elin!

försov mig imorse. men kunde inte somna inatt så när jag vaknade hade jag typ sovit 2 och en halv timme., så inte så konstigt.. hoppas jag och rasmus får något roligt på posten idag ;) haha!


köpte några armband på gina för någon dag sen :)


RSS 2.0