GRATTIS

till bästa syster på 18års dagen:D nu ska jag hem till henne för vi ska på 24h båtresa idag:)
hoppas min röst håller, tappade den igår kväll. rasmus blev tjurig när jag pratade för enligt honom lät jag som en äcklig peddo. haha

LOVE UUUUUUUUUUUUUUUU!

21.50

Köpte ett leave in balsam från redken idag. Ett av mina favritmärken just nu. Ni hittar denhär på bangerhead för 349:- 250ml, riktigt bra!

Proteintreatment som stärker de delar av håret som är porösa och skadade, sluter fjällskiktet varsamt, reducerar friktion från hårborstning och värmeverktyg. Håret förhindras från att brytas eller dela sig och blir blankt och medgörligt.

Proteiner
=ger inre styrka
Ceramider=förstärker fjällskiktet
Naturliga Lipider = skyddar hårstråts ovansida

20:55

Igår kom mitt & denises paket från www.bangerhead.se på posten.
Älskar doften på hårsprayen & redkens glansspray är helt underbar.


19:05

Är sjukt sugen på en långklänning men vet inte om jag skulle passa.. hm. Fastnade för denhär långkjolen från h&m att ha långt upp i midjan och matcha med ett svart linne och en kofta.. undra om jag skulle drunkna i denna? haha 107 cm i 38..

13.28

Haha shit vad jag är dålig på att skriva, fast har varit upptagen typ hela sommaren.. idag är jag ledig och har bara bokat in 2 klippningar så annars står tvättstugan på schemat!:) skönt att äääntligen få lite rena kläder.

Men skrev faktist bara för att jag ville visa min jacka jag sitter & väntar på. borde kommit idag.. Kärlek vid första ögonkastet och har inte slutat tänka på den sen jag såg den för första gången. så hoppas den passar:D


RSS 2.0