28/9

kom hem från tandläkaren för en stund sen har fått infektion så nu äter jag penicillin. SÅ sitter hemma nu vivvi & kirra var nyss här och sa hej, saknar ju henne jätte mycket när hon bor i leksand:( men sååå glad att hon träffat sin rätte karl:D nu blir der laga någonting att äta och film:D

köpte en ny mysig velour dress från h&m, finare lila irl:)
sen köpte mami en grå baströjja med knappar till mig, för go:*


eye cool stick

måste bara tipsa om denhär ögonkrämen från make up store.
såhär står de om den och jag älskaren! perfekt innan man går till jobbet:)

Eye Cool stick är ett komplement till din dagliga hudvård och används efter ögon och ansiktskräm, men innan foundation. Sticket innehåller bland annat Kamomill som verkar kylande på huden, den reducerar puffighet och hjälper till att ta bort mörka ringar under ögonen, samtidigt som det mjukgör huden kring ögonen. Stiftet dränerar även huden från slaggprodukter. Parfymfritt och passar både tjejer och killar i alla åldrar!


söndag.

jobbat i 2 veckor nu, känns otroligt skönt:) men blev sjuk i fredags och ska vara hemma imorgon med. så de har bara blivit massamys i helgen:) idag har vi faktist städat och damsugit hela lägenheten, ni som har vart här vet ju hur de såg ut i köket:D haha.. håller på att få en visdomstand också värker hela tiden, sjukt:( ska till tandläkaren imorgon iaf.... aaja, hej!

22/9



färgade håret på emelie i lördags, tyckte hon blev skitsnygg:D men blir
att lägga på fler ljusa slingor om någon vecka,

sååååå skönt att ha ett jobb nu:D:D

25 februari 08,

Då det blev vi, så glad för det. vet att vi har massa skit bakom oss men
vad som än händer så vill jag alltid finnas för dig när du behöver mig.
när du är lycklig så är jag det. älskar dig!


bättre sent än aldrig:)

haha mitt nya motto..
eftersom jag ändå inte kan sova och tydligen inte har tid med bloggen på dagarna så kommer lite bilder sen i lördags:) körde till stockholm, de gick som en dans men på vägen hem var de värre, trött & slut men efter lite surrande i fruängen så hittade vi rätt:) yes,





kul att få en heldag med dig gumman<3

och sen mina nya sexiga skor, hahah vafan tänkte jag och ewe på när
vi köpte dessa, som typ ser ut som 42:or? okej de var ju typ 7 årsedan
nu men liiite pinsamt är de:D





nya älsklingar, älskar detaljerna:)



lite av vad jag hittade,




justja, mitt nelly-paket har kommit :D wiho, blir hem till mami sen då:D

11/9

lite jobbigt att vakna halv5 i soffan sen gå till sängen och försöka somna om, har ju också sovit sjukt dåligt de senaste nätterna:( tur att mina soffor är så sköna att man faktist kan sova gott i dom:) har skördat lite på farmville nu, vet inte om de är någon ide att ens försöka somna om, ska nog ist vänta en timma och väcka rasmus.

Senare idag blir det stan med emelie sen lite förfest hemma här:) men ska inte dricka sådär mycket eftersom de blir jobb på lördag, 10-15:) sjuuukt glad.




måste bara säga att ibland finner man inga ord.. man förstår inte vad som försigår i andras huvuden.. blir så trött bara. på allt jävla skit..

4/9

Imorgon åker jag emelie denise & mamma på en tripp till stockholm!:) vi ska shoppa och hälsa på Robert & Daniela, saknar dom nu:) har skrivit upp allt jag behöver titta på fårse hur mycket jag hittar,

men nu blir de lite frukost och the hangover:)

RSS 2.0