22:58

heltklart dagens vill ha!!




22:53

vilken dag de har varit idag alltså.. ojoj. jobbat 10-20 idag, men hade lilly med mig till 5 iaf. En praktikant på nikita, skönt att slippa stå själv. Har gjort de nu lör-sön och de har varit sjukt stressigt, 100 saker att tänka på.. men nu är denhär veckan av jobb över och imorgon drar vi till arlanda kl1. ska bli så jävla kul&skönt men har inte riktigt hunnit med att fatta att de är redan imorgon:D nu sitter jag på rasmus rum och de är kaos här. Saker och kläder överallt haha:D Lyssnar på OneRepublic - all the right moves. Gillaren. nuu ska jag försöka packa färdigt och kanske ta och stressa ner?

21:26

hur snygg var inte cyndi lauper här?


23.14

härlig frilla säger jag bara. vilken inspiration:) men gillar inte de här
färgtrenderna som kommit nu.., ser inte bra ut med rosa hår.. haha:D
fast jävligt tufft på denhär bilden!:)


och snälla människa vad håller hon på med?

00:16

Det blev lite lunchshopping på h&m.








och så fick rasmus hem sina
badshorts från junkyard.se idag:D




20:52

nyss hemkommen, eller ja till rasmus föräldrars hus. älskar de här huset vill också bo i hus sen. Soft att bara sätta på sig bikinin & gå utanför dörren för att mysa i solen. Det var skönt att jobba idag faktist varit lagomt med kunder, såhär skulle varje dag se ut, hatar att inte ha något att göra + att dagarna går så mycket fortare när man står och jobbar!:)

Jag skäms, så otroligt. Jag måste gå någon engelska kurs. Och de är SNART! Klippte & slingade en tysk(brazil jack) idag.. så jag förstod ju vad hon sa men hon fick inte mycket till svar heller! haha:( kan ju lite men inte få fram de i rätt meningar så jag låter ungefär som en thailändare med deras engelska... men tur som det va så blev hon nöjd(och skitsnygg) så hon lämnade lite dricks!:) och idag kom dom nya ghdplatttängerna till salongen, mina bäbisar. skulle helst vilja ha en i varje färg:)


PUSS!


stil & kodmallar!

håller på att försöka lära mig själv om designen på bloggen, ojoj inte det lättaste men går framåt iaf! :) Nu ska jag och r kika film sen sova för imorgon blir det jobb. kommer att jobba tors-mån nu innan vi drar till portugal. Skönt att dom här här dagarna kommer gå fort!:)

puss&godnatt


avesta-munkfors/karlstad-avesta..

skjutsat pappa till munkfors för att han sedan skulle vidare till norge! Efterdet så åkte jag emelie & mami till karlstad för att shoppa lite. Blev en bikini, ett halsband, en tshirt och en pall på ikea:) haha.. Trevligt var de iaf, men helt slut åkte lite innan 7 och var hemma igen halv 8! tack för idag!:)

Grattis till älsklings Denise på 20årsdagen:D!

Nu blir de kanske lite dhw...


nya.


21:23

hemkommen från Rasmus föräldrar för ett tag sedan vi blev bjudna på god mat. Fick min present av dom idag också, tomas sabo smycke med trohopp&kärlek:) så fint.

Så imorgon ska jag iväg till borlänge och jobba, men börjar inte fören 16.00.. Skönt med sovmorgon. De är så nu alltså att jag slutat i sala för chefen (Angelica) slutar jobba i borlänge så hon har inte råd att ha mig kvar:( Men underbar som hon är så fixade hon in mig på nikita för de blir ju en man kort!:) Så nu ny stad att åka till, kulkul. :D Norge nästa?;)

kommer sakna sala som fan:(, men kommer & hälsar på!

flytt..

ja då har jag börjat packa iordning lite ska försöka få lägenheten urplockad & renstädad till söndag, om en vecka alltså. De är skönt att få rensa bort allt skit man lyckas samla på sig! Men sen bor vi alltså hemma hos rasmus föräldrar till vi drar utomlands den 25e. PORTUGAL HERE WE COME!!! YEEJ, ska bli så jäävla skönt. Är ca 25 grader där nu så!!:)


vårat hotell.



23:07

vaknade imorse av att jag nästan grinade var helt förstörd och hade tårar i ögonen, jag drömde alltså att jag och rasmus tvättade våra kläder och när vi skulle ner och hämta upp de vi hängt så var allt borta, så jag började alltså störttjura, grinade&grinade hahahah tror jag aldrig vart så där jäkla ledsen i en dröm förut, iaf inte på det sättet! Ja så nu är de ju bekräftat hur mycket kläder betyder för en tjej.... hahah shit, kändes ju sjukt verkligt men rasmus brydde sig inte ett skit. hah jaja,

idag har jag jobbat lite, åkte till sala och fixade en balfrissa, de har tydligen balen idag i V-rås:) alltid lika roligt med uppsättningar och hon verkade nöjd när hon gick från salongen så:D


en ändå klassisk balfrisyr med tuffa inslag!

6maj

sjukt fort dagarna går och idag var jag och provjobbade i borlänge,
men mer om de sen! fick hem mina underbaringar häromdagen!:)
redan lite skitiga så fick bli denhär bilden:D


ghd

Den här ska bli min inom snar framtid... :)


dom hade fler mysiga nya färger, in och kolla:) http://www.ghdhair.com/se/shop

HÄR västerås

Min nya sax:D köpte en effileringssax med, den gamla började bli rätt sliten:)



loreals body jam (är som dust it fast i kletform) skitbra!

fix!

färgade mimis hår för någon vecka sedan:)

före


efter


och här har vi nya gynning:D satt i tejphår också.




klippte av mami håret, så vacker hon är min mor:)



och emelies hår gjorde vi lite kallare med, använde loreals toning 9.13:) (kameran gör det guldigare i topparna än vad de är irl)

valborg!

Var ju meningen att vi skulle dra till uppsala men denise fick hoppa in på jobbet så blev inget. Tråkigt var de i avesta iaf bara massa fjortisar ute...
var med dom bästa iaf:)


RSS 2.0